Seb - Hvem og hvorfor?

Da er det på sin plass å presentere meg selv og hvorfor i all verden jeg skal gjøre triathlon. Jo, det har seg slik at etter veldig mange år som livsnyter, festløve  og hobbymosjonist, så toppet det seg veldig for snart 2år siden. Jeg jobbet fryktelig mye og festet nesten like mye i forbindelse med jobb og reising. Som 27 åring var jeg helt i kjelleren fysisk,  HELT i kjelleren!! En gladgutt har jeg alltid vært selv om energinivået ikke var på topp.

Crossfit  ble endringen, og fikk en stor plass i hjerte mitt. Endelig kom jeg inn i en treningsform hvor jeg kunne trene med andre, slite hardt med andre og være slitne med andre. Det å bli pushet, motivert og ha det tungt passer meg bra når det er kollektivt. Kanskje dette er nettopp fordi jeg er ekstremt sosial og liker å være med andre. Jeg begynte som en ekstremt utrent mann, og sitter nå tilbake og ser på mitt Crossfit eventyr som kun en begynnelse :D

Men oppi alt dette så har festing blitt byttet ut med trening, og shippinglivet byttet ut med min lidenskap for tekstil og mote. Fokus på helse er for meg en inntjening penger aldri kan gi meg.

Så hvorfor triathlon? Jo, jeg er nå 29 år og i min beste form noen gang. Jeg er sulten på å utfordre meg selv og teste grensene. Vise at alle kan om man virkelig vil, at fasiten ligger i hodet -ikke i formen du er den dagen du vil begynne. Som Crossfitatlet har jeg kun noen få egenskaper som kan hjelpe meg i triathlon, men min beste egenskap er viljen. Den stoler jeg mye på.

Jeg er heldig som har flere venner jeg trener med og som har erfaringer jeg kan stole på. Min gode venn Christine har hjulpet meg med å komme i vannet, og er nå i full gang med svømmetrening, som er min største utfordring av de tre grenene. 

Følge med, dette blir veldig moro :D

-Seb


Én kommentar

OSLOFRU

30.11.2014 kl.21:45

Hoppas du har haft en underbar första advent! :)

Skriv en ny kommentar

Antall medlemmer: 1

Bli medlem i denne gruppen

Om Triathlon Buddies

Triathlon Buddies

Triathlon Buddies vil dokumentere hvor gøy, inspirerende og lærerikt det er å være aktiv og sette seg mål. Triathlon Buddies er en vennegjeng med ulik treningsbakgrunn, i crossfit, triathlon og svømming. Fellesnevnere er at vi alle er open minded, liker utfordringer og har stor treningsglede. Målet 2015 er å gjennomføre hver vår Ironman.

Topplisten

  1. Justchristine

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits